loading...

علی‌حیدری

تشریح عوامل کاهش قیمت سکه و طلا/ افزایش قیمت در نیمه دوم سال کارشناس مسائل اقتصادی گفت: اقتصاد در ایران تابع بایدها و نبایدها، فردگرایی ها ودستورالعمل هاست درحالیکه معنای اقتصاد و مدیریت اقتصادی این

علی‌حیدری بازدید : 173 دوشنبه 31 خرداد 1400 نظرات (0)

تشریح عوامل کاهش قیمت سکه و طلا/ افزایش قیمت در نیمه دوم سال

کارشناس مسائل اقتصادی گفت: اقتصاد در ایران تابع بایدها و نبایدها، فردگرایی ها ودستورالعمل هاست درحالیکه معنای اقتصاد و مدیریت اقتصادی این چنین نیست.

علی حیدری؛ کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز در خصوص عوامل موجود در روند رو به کاهشی قیمت سکه و طلا در روزهای اخیر گفت: اصولا قیمت سکه و طلا در ایران تابع ۲ ساختار است: ۱. نوسانات قیمت دلار در کشور که برگرفته از مسائل سیاسی و اقتصادی است.۲. نوسانات انس بین المللی. آنچه که در کشور طی این روزها در حال رخ دادن است حاصل کاهش انس جهانی و انتظار مردم از چگونگی شروع بکار دولت جدید است.

 وی ادامه داد: آنچه که در مناظرات مشاهده کردیم برداشت بنده این است که منتخب مردم در انتخابات ریاست جمهوری با انجام یک سری دستورالعمل ها و بایدها و نبایدها کارخود را آغاز خواهد کرد. همین بایدها و نبایدها یک نظم اولیه به بازار سکه و طلا خواهد داد ولی این نظم اولیه سبب سرکوب یا توقف موقت قیمت میشود.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه اقتصاد تابع بایدها و نبایدها نیست خاطرنشان کرد: ما از نیمه دوم سال مجدد با توجه به نرخ تورمی که در کشور داریم شاهد افزایش آرام قیمت سکه و طلا خواهیم بود مگر اینکه دولت جدید، رویکرد علمی به اقتصاد داشته باشد ولی چنانچه به شیوه دستوری عمل کند روند به شیوه سبک و سیاق گذشته پیش خواهد رفت.

حیدری در پایان گفت: اقتصاد در ایران تابع بایدها و نبایدها، فردگرایی ها ودستورالعمل هاست درحالیکه معنای اقتصاد و مدیریت اقتصادی این چنین نیست و پیشنهاد بنده استفاده از اقتصاد آزاد است که اجازه دهیم در مرحله اول عرضه و تقاضا، بازار را تنظیم کنند زیرا با روش دستوری ره به جایی نخواهیم برد.

لطفن برای مشاوره و راهنمایی روی همین لینک کلیک نمایید

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
علی‌حیدری کیست؟ بیش از ۱۶۸۰ برنامه رادیو، تلویزیون، مقالات، تحلیل‌ها و پیش‌بینی‌های من به انگلیسی و فارسی از سال ۱۳۹۴ تاکنون در رسانه‌های معتبر زیر منتشر شده‌است: ایبِنا، باشگاه‌خبرنگاران‌جوان، رادیواقتصاد، رادیو جوان، ماهنامه‌دنیای‌سرمایه‌گذاری، بورس‌نیوز، خبرگزاری‌ایرنا، روزنامه‌قدس، روزنامه‌خراسان، روزنامه‌جهان‌اقتصاد، روزنامه‌شرق، روزنامه‌ایران، روزنامه‌جام‌جم، روزنامه‌شهروند، روزنامه‌میزان، روزنامه‌اصفهان‌زیبا، روزنامه‌دنیای‌اقتصاد، روزنامه‌رسالت، خبربورس، اقتصادانرژی، خبرگزاری‌دانشجو، صدای‌بورس، روزنامه‌فرصت‌امروز، تحلیل‌بازار، روزنامه‌اقتصادبرتر، اقتصاد۲۴، اقتصادآنلاین، روزنامه‌فرهیختگان، تسنیم، صنعت‌ومعدن، بازرگانان‌ایران، روزنامه‌ابتکار، روزنامه‌جهان‌صنعت، گسترش‌نیوز، مرکز‌بین‌الملل‌مطالعات‌صلح، موسسه‌آینده‌پژوهی‌جهان‌اسلام، چابک‌آنلاین، روزنامه‌اینترنتی‌فراز، خبرگزاری‌برنا، رکنا، اقتصادنگار، اکوایران، روزنامه‌صمت. ایسکانیوز، خبرآنلاین، اخبارصنعت، اکونومیست‌فارسی، تهران‌نیوز، راداراقتصاد، تابناک، نبض‌بورس، اخبارفولاد، راهبردمعاصر، پول‌نیوز، روزنامه‌شروع، تجارت‌نیوز، نبض‌بازار، اکسپورتنا، کارآفرین‌نیوز، وطن‌امروز، اخبارصنعت، جهان‌صنعت‌نیوز، ایرناپلاس، سپهرایرانیان و...
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1725
  • افراد آنلاین : 4
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 381
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 10,232
  • بازدید سال : 83,847
  • بازدید کلی : 817,532
  • کدهای اختصاصی
    مترجم